Kom ook naar de Open Watersportdag 

Dit jaar is een bijzonder jaar voor Akkrumer Watersportvereniging Eendracht, want ze vieren hun honderdjarig bestaan en nodigen jou uit om het te vieren! Op 20 april wordt er op het Haventerrein wordt een speciale locatie ingericht waar je alles te weten kunt komen over deze levendige vereniging en haar rijke historie.

 

Maar dat is nog niet alles! Bij jachthaven Drijfveer heb je de kans om aan boord te stappen van een echte wedstrijdroeisloep. Daarnaast liggen er verschillende kano's en SUP's klaar voor gratis gebruik. Ook biedt De Drijfveer verhuurboten aan voor bezichtiging, en kun je zelfs een ontspannen tochtje maken met een sloep of een Valk.

 

Bewonder diverse typen boten, waaronder motorjachten van Watermerk Yachtcharter en sloepen van Boot Akkrum, waarbij je onder begeleiding het water op kunt. AWS staat paraat om je te begeleiden op een parcours in de open boten. Voor de kleintjes worden waterballen beschikbaar gesteld door Recreatiepark Tusken de Marren, waarmee ze over het water kunnen 'lopen'!

 

Heb je interesse in radiografisch bestuurbare zeilboten? Breng dan een bezoek aan het 'wedstrijdwater' bij Jachthaven De Drijfveer en maak kennis met RC Zeilen. Vergeet ook niet deel te nemen aan ons kampioenschap klompkesilen! Breng je eigen zeilklomp mee of leen er een van ons en maak kans op mooie prijzen!

 

Na al deze avonturen ben je van harte welkom bij Havenrestaurant De Koken. Strijk neer op het terras, geniet van een hapje en een drankje, en laat je meevoeren op de klanken van live muziek terwijl we samen napraten over deze fantastische dag vol watersportplezier.

Actueel

LEES MEER geveltuintjes
30-05-2024

GEVELTUINTJES bijeenkomst

Geef je op voor de informatiebijeenkomst op 30 mei 2024

LEES MEER kunstroute-overzichtsbord
11-05-2024

Opening Kunstroute 2024

Op 11 mei vierden we de opening van onze nieuwe kunstroute in stijl!

LEES MEER kunstroute-veilingmeester-aize
11-05-2024

Veiling Kunstroute 2023

De veiling van de doeken van de kunstroute tijdens Reuzedei was een succes.