Uw belang is plaatselijk belang!

Al bijna 70 jaar zet Vereniging Plaatselijk Belang Akkrum-Nes zich in voor de gemeenschap. In het verleden lag de nadruk op het verkrijgen van essentiële voorzieningen en nu richten wij ons als bestuur voornamelijk op het behouden en verbeteren ervan.

 

Met het oog op een participatieve vorm van bestuur, waarbij burgers meer betrokken worden bij de politiek, kiezen gemeentelijke bestuurders ervoor om communicatie onder andere via Dorpsbelangen te laten verlopen. Aangezien de gemeenten steeds meer verantwoordelijkheden krijgen, is het essentieel dat een actieve vereniging zoals Plaatselijk Belang de vinger aan de pols houdt. Het bestuur van Vereniging Plaatselijk Belang Akkrum-Nes is en blijft graag betrokken.

 

Onze vereniging fungeert als klankbord voor alle inwoners van Akkrum en Nes, met onder andere de Gemeente Heerenveen. We wonen vergaderingen en bijeenkomsten bij, spreken in en doen aanbevelingen in diverse projecten en plannen.

Samen maken we het verschil in Akkrum-Nes!

Plaatselijk Belang Akkrum-Nes zet zich in voor het welzijn en de leefbaarheid van onze prachtige gemeenschap. Maar we hebben uw hulp nodig om een nog grotere impact te kunnen maken! 

 

Op dit moment hebben we 650 leden, maar gezien het inwonersaantal van 4500 is dat nog veel te weinig.

Word nu lid van Plaatselijk Belang Akkrum-Nes voor slechts €10,- per jaar! Uw bijdrage stelt ons in staat om belangrijke projecten en initiatieven te ondersteunen die direct ten goede komen aan onze gemeenschap.

Of u nu een ondernemer of betrokken inwoner bent, uw lidmaatschap telt. Samen kunnen we de leefomgeving, voorzieningen, veiligheid en evenementen in Akkrum-Nes versterken.

 

Doe mee! Meldt u vandaag nog aan via onze website en draag bij aan de bloei van onze gemeenschap. Samen maken we Akkrum-Nes nog mooier en leefbaarder!

 

LID WORDEN

Steun Plaatselijk Belang met een donatie van EUR 10,- per jaar.

 

LID WORDEN